Пошук по сайту by Google
Дисертації, автореферати » Біологічні науки » Вміст і розподіл вітамінів А та Е в організмі м'ясних курей залежно від їх рівня у раціоні - Ф.О. Ярошенко

Вміст і розподіл вітамінів А та Е в організмі м'ясних курей залежно від їх рівня у раціоні - Ф.О. Ярошенко

 
Назва: Вміст і розподіл вітамінів А та Е в організмі м'ясних курей залежно від їх рівня у раціоні
Автор: Ф.О. Ярошенко
Категорія: Біологічні науки
Рік: 2002
Викачано: 0
Опис: Досліджено накопичення та розподіл вітамінів A та E в органах і тканинах м'ясних курей в ембріогенезі та ранньому постнатальному онтогенезі. Встановлено, що в печінці добового молодняка курей вітамін E присутній як вільний альфа-токоферол-спирт. Простежено вікові зміни концентрацій вітамінів A та E у печінці м'ясних курей в онтогенезі, на підставі чого розроблено новий спосіб оцінки якості добового молодняка птиці. Розроблено систему контролю A- та E-вітамінної забезпеченості м'ясних курчат і дорослих курей.
Файл: 30.1 КБ
Скачати дисертацію