Пошук по сайту by Google
Дисертації, автореферати » Економічні науки » Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України - Т.В. Пепа

Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України - Т.В. Пепа

 
Назва: Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України
Автор: Т.В. Пепа
Категорія: Економічні науки
Рік: 2001
Викачано: 0
Опис: Розглянуто питання щодо вирішення наукових і практичних проблем раціоналізації формування та удосконалення використання експортного потенціалу харчової промисловості, а також розробки напрямів інтеграції України до світового продовольчого ринку. Узагальнено, вдосконалено та систематизовано методологічні засади формування експортного потенціалу, розроблено методику оцінки ефективності експортно-імпортної діяльності галузі. Визначено її роль як експортера продовольчої продукції, характер і масштаби її зовнішньоекономічних зв'язків, здійснено комплексну оцінку потенційних можливостей її перспективного розвитку. Обгрунтовано організаційно-економічний механізм експортної діяльності та розроблено модель експортного потенціалу харчової промисловості. Визначено перспективні напрями розвитку галузі як експортера продовольства.
Файл: 33.6 КБ
Скачати дисертацію