Пошук по сайту by Google
Дисертації, автореферати » Економічні науки » Ефективність використання робочої сили в харчовій промисловості України: оцінка та напрями підвищенн - Т.І. Грінка

Ефективність використання робочої сили в харчовій промисловості України: оцінка та напрями підвищенн - Т.І. Грінка

 
Назва: Ефективність використання робочої сили в харчовій промисловості України: оцінка та напрями підвищенн
Автор: Т.І. Грінка
Категорія: Економічні науки
Рік: 2006
Викачано: 0
Опис: Розроблено теоретико-методологічні та методичні засади оцінки ефективності використання робочої сили та механізму управління підвищенням ефективності праці у харчовій промисловості України на базі системи показників і критеріїв, яка відображає різні аспекти використання праці, а саме: соціально-економічну, матеріально-технічну, організаційно-економічну. Запропоновано моделі розрахунку ефективності використання робочої сили на мікро-, мезо- та макрорівнях. Виявлено структурно-динамічні зрушення у використанні робочої сили. Обгрунтовано алгоритм прогнозування розвитку харчової промисловості України на основі ефективності зайнятості. Доведено, що концепція механізму управління підвищенням ефективності використання робочої сили базується на стратегії та тактиці розвитку за умов конкуренції, а основним напрямом його вдосконалення є розвиток соціально-трудових відносин на принципах партнерства, підвищення якості людського капіталу, мотивація праці та соціальний розвиток, впровадження інновацій.
Файл: 32.5 КБ
Скачати дисертацію